Prakijk YinJan Nijmegen

 

"Janneke weet een veilige sfeer te scheppen en masseert zorgvuldig, met grote aandacht en op gevoelige wijze. Na de behandeling voelde ik me kalm en in balans." Cecile (59). 
Meer.. 

 

Shiatsu therapie


Shiatsu is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeswijze en gaat ervan uit dat ongemak of ziekte van het lichaam ontstaat door een disbalans in het lichaam. Tijdens een behandeling stimuleer ik het lichaam, door middel van specifieke massagetechnieken, om weer in balans te komen.

Een behandeling bestaat uit een intake en behandeling van de klacht. Afhankelijk van de klacht en conditie van het lichaam, kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn (gemiddeld 5-15). 

Voorbeelden van klachten zijn: pijnklachten, spanningsklachten, onrust, verteringsklachten, bloedarmoede, klachten aan de ogen, grenzen aangeven, lekkerder in je vel willen komen, omgaan met emoties, meer bij jezelf blijven in bepaalde situaties, behoefte aan hara-centrering, rust in je hoofd en lijf, etc.
Mocht je twijfelen of jouw klacht behandeld kan worden met Shiatsu, bel me gerust, dan kunnen we het er over hebben.

Ik werk op klassieke wijze op een futon (mat) op de grond en gebruik mijn lichaamsgewicht om rustige druk te kunnen geven, afgestemd op jouw lichaam.
De massages zijn volledig gekleed. Het is handig om lekker zittende sport/yoga kleding aan te doen en minimaal anderhalf uur van te voren niet zwaar te eten.

Wil je iets vragen of gelijk een afspraak maken, dan kun je via hier contact opnemen.